ONZE WERKWIJZE

Bouwpathologie.be werkt steeds volgens hetzelfde gestructureerd vierstappenproces om uw probleem op geknipte wijze aan te pakken.

CONTACT

Heeft u een bouwkundig probleem? Wij zijn steeds bereid op al uw vragen een antwoord te bieden. Neem gerust contact op.

 
 

DIAGNOSE

Voor de diagnose van uw probleem sturen wij géén verkoper maar wél een deskundige langs (met de noodzakelijke ervaring en bouwkundige kennis). Want het aanstellen van een

gespecialiseerd expert is van groot belang wanneer diepgaand onderzoek vereist is. Deze zal ter plaatse de eventuele problemen of hiaten in het gebouw vaststellen, mits het uitvoeren van de nodige metingen. De diagnose wordt meteen vastgesteld en mondeling meegedeeld (schriftelijke diagnoses voor schadegevallen en verzekerings- maatschappijen gebeuren tegen betaling).

 
 
 
 

PRIJSOFFERTE

Na diagnose zal via een op maat gemaakte offerte worden duidelijk gemaakt via welke methode en-of behandeling het probleem adequaat kan worden opgelost.

OPLOSSING

Na schriftelijk akkoord, worden de werken onmiddellijk opgenomen in de werkplanning. Na uitvoering der werken en betaling ontvangt u uw tienjarige garantiecertificaat.

 
 

* Vochtproblemen en de behandeling ervan vergen tijd en geld. Een vakkundige uitvoering zal op het einde van de rit echter tot belangrijke besparingen leiden.


website gemaakt door Omega Websolutions